Vandaag droog en meest zonnig, in het oosten eerst bewolkt

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag zijn er perioden met zon, al kan het in het oosten nog lang duren voordat ook daar de zon doorbreekt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 6°C op plaatsen waar de bewolking lang blijft hangen tot plaatselijk 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.
Vanavond zijn er opklaringen. Het blijft droog. Er staat weinig wind, langs de kust en op het IJsselmeer wordt de wind matig uit een zuidwestelijke richting.

Komende nacht is het droog. In het zuidoosten en oosten is er kans op (dichte) mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van -1°C in het oosten tot 6°C langs de kust. Boven land staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend is het vrijwel overal droog, alhoewel er in het noordwesten plaatselijk ook lichte regen of motregen kan vallen. Het is zwaar bewolkt en in het oosten en zuidoosten kan er ook (dichte) mist voorkomen. In het zuidoosten en oosten breekt na het verdwijnen van de mist geleidelijk de zon door. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuid- tot zuidwesten.
Morgenmiddag is het vrijwel overal droog. Het is zwaar bewolkt, maar in het zuidoosten kan de zon af en toe schijnen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuid- tot zuidwesten.
Morgenavond is het droog. Het is zwaar bewolkt, maar vooral in het zuidoostelijke helft kunnen enkele opklaringen voorkomen. Er staat een matige wind uit het zuid- tot zuidwesten. Aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig. Aan het einde van de avond neemt de wind aan zee toe naar krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

27/02/2024 12.00 uur LT